Llibreria a Manresa

Des de 1906 a Manresa, la teva llibreria de confiança.

Si ets de Manresa, has de conèixer Llibreria Rubiralta, la nostra emblemàtica i centenària llibreria a Manresa capital.

Llibreria Rubiralta va néixer l’any 1906, de la mà d’Albert Rubiralta, fundador d’un negoci familiar que ja compta amb 4 generacions de llibrers a Manresa.

A la nostra llibreria a Manresa t’espera el tracte proper i professional d’una família que ha estat tota la vida vinculada a aquest món.

Llibreria  Manresa

La Llibreria Rubiralta vivim l’ofici des de sempre.

Albert Rubiralta, fundador de Llibreria Rubiralta era impressor i llibrer. Encara que l’activitat de la llibreria a Manresa estava inicialment enfocada a la impressió, poc després va incorporar al negoci postals i llibres i finalment, després d’uns anys més, Llibreria Rubiralta va afegir al seu catàleg de productes i serveis, el material de papereria.

Manresa libreria

Sempre a les mateixes instal·lacions.

En cent anys d’història, hem recorregut els grans esdeveniments del nostre país acompanyats de la lectura. Primer com impressors, després com a llibrers i avui dia, com la teva botiga de regal i llibreria a Manresa, on trobaràs des d’aquest best-seller, fins al regal original que busques o el material d’oficina per al teu negoci.

Les portes de Rubiralta sempre estaran obertes per a tu, les de les nostres instal·lacions a Carrer Born 24, on portem des del primer dia, acompanyant a la lectura a tots els manresans. Si busques un llibre per regalar, si necessites material de papereria, material d’escriptura, novel·les d’èxit o llibres de música, vine a conèixer-nos. Si no tenim el llibre que busques, ho trobarem per a tu.

RUBIRALTA

  Carrer del Born, 24,
Manresa, 08241, (Barcelona)

  938 72 41 30

  646 857 443

HORARI

De dilluns a divendres:
10:00 - 13:30 // 17:00 – 20:30h
Dissabtes:
11.00 - 14:00 // 17:30 – 20:30 h

NOTÍCIES